Posts

Showing posts from March 13, 2011

SEGMEN : BLOGGER IKUT NEGERI ..

Image
Sila ceritakan latar belakang anda ..
merupakan anak no.3(kembar no.2) dari 6 org adik beradik,telah bekerja,Paintballer, left-handeddie-hard-fan Faizal Tahir & Dewa
Profesion anda sekarang ?

 Juruteknologi Makmal Perubatan di Pusat Kesihatan Universiti, UPM
(badan berkanun persekutuan) sape yang agak2 dah lama x cek darah..,nak buat medical check up utk sambung pengajian ke.. mai la dtg makmal..hehe


Blog favourite anda .. kenapa ?

My Hackers Are Here, why..? sbb actlly memang minat bab2 komputer ni..dulu nak further study science computer, n dapt twrn dh pon.., tpi rezeki untuk Medical Lab Tech lebih kuat.., so.., bl dah berjaya dlm Medical Lab Tech ni.., blaja2 la pulak pasal komputer ni..



Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

Blog yang agak-agak loading lama, guna bahasa rempit, jiwang nk mampus.., ha..tu memang la cnfrm x masuk..huhu


Impian anda terhadap blog anda ..

setiap individu yang buat blog ni ada tujuan tersendiri..,termasuklah saya.., dan saya jadikan blog sebagai mediu…

Pesanan Ikhlas rentetan Tsunami Jepun : BEWARE!

Image
A nuclear power plant in Fukumi, Japan exploded at 4:30 Am today. If it rains tomorrow or later, don't go outside. If you are outside, be sure that you hacve rain protectors. It's acid rain. Don't let it touch you. You may burn your skin, lose your hair or have cancer. Please pass, stay safe and remind everyone you know.