Posts

Showing posts from April 10, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Image

HARI JUMAAT YANG INDAH: jom menternak HDLC di Alamanda,Putrajaya.

Image
Assalamualaikum, Salam Jumaat.
Pagi ni, labmates saya beria-ria suruh bukak laman web ni.., http://www.johnnyrestaurant.com/promotion.htm , cua korang bukak..ada free coupon.., korg juz kne print out je keratan ni dan bawa ke restoran tersebut.
Nak dijadikan cerita, actually kami, Cik Nini, Cik Ani, Cik Opie, & Pn.Siti tak tahu la sangat lokasi dimana terletaknya restoran ni dalam Alamanda.., pusing punya pusing...
saya dan cik Nini..hehe
saya pon tegur la adik ni..dik..tau tak restoran Johny Steamboat kt ner..?  alahai..cian akak-akak ni..meh saya tunjukkan ..akak turun bawah, nnti jmpe..
 see...dah jumpa..hehe

kami order Thai Steamboat set C..
jom layan gambar  *acara wajib sebelum makan dan selepas makan* hehehe..





 ni mangkuk yang 2nd round saya..yang 1st round tak sempat capture..terus makan..lapar..hehe
 hak ni plak 3rd round...  yang pink tu Strawberry Milk shake..rasa mcm ice cream strawberry..huhu

licin..habes..mabelles... buanyak jugak saya makan..
tak rugi belanja opie makan sekarang ni.…

DEDICATED POST: Kau Pergi.

Assalamualaikum,  Selamat Pagi...,
Entry kali ni saya berbesar hati untuk dedicated post untuk seseorang. Seseorang yang saya klasifikasikan hubungan kami sebagai "Teman tapi Mesra", dan akhirnya saya mengambil keputusan untuk mengundurkan diri dari hubungan tersebut atas sebab hubungan kami disalah tafsirkan oleh sesetengah pihak.
Perkenalan dengannya walaupun singkat, dia banyak mengajar saya menjadi seorang yang cool, berfikiran terbuka, & mampu menyelesaikan masalah, tapi, rasanya banyak lagi la.........akan tetapi, setiap pertemuan akan ada perpisahan..huuuu~~sedih...sampai rasa susah untuk tidur untuk beberapa hari...dahsyat. untung ada teman lelaki yang sentiasa menemani diri ini ketika saya sedang bersedih.. Tq awak. I Love You. 
so..., jom layan lirik lagu Kau Pergi dari Aizat.
Sayu terpisah hikayat indah kini hanya tinggal sejarah berhembus angin rindu begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu
hujan lebat mencurah kini bagaikan tiada henti kaulah laguku kau irama terindah t…