Posts

Showing posts from February 13, 2011

"SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA"

Image
"saya join bloglist yuyu zulaikha"
blog yg berlatarkan background english style, empunya blog yg comel..

"JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"

1) Buat entry bertajuk "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH" dan link kan ke entry ini.. {DONE}

2) Copy code dalam textbox kat atas dan paste-kan di entry korang tu.. (Tukar mode "Compose" ke "Edit HTML untuk pastekan code tuh){DONE}

3) Buat review sikit mengenai blog IR ni.. Tak lebih dari 100 patah perkataan..
Review sikit..sikit je.., mula-mula nampak perkataan "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH" owner blog ni mesti engineer..(betol ke..? maaf ye izamir.., x knl lagi.., saya blogger baru,hehe), then nampak je banner dia dh tertarik dengan lebah terbang-terbang ni.., comel giler.., then jelajah jap..biru..wow..warna fevret..dan nampak kemas blog ni..saya suka..=)


4) Pastekan URL entry korang tu di ruangan komen ini..{DONE}

Ally Iskandar dah bertunang..adeh..melepas den

Image
Selamat Bertunang Ally... (sila baca dengan nada sedih ok)
patah la hati........lalalalalala crdt to SingaLautMetro

Asas Akhlak yang Mulia

Asas akhlak yg mulia.
1.Silaturrahim
2.Sedekah
3.Ringan tulang
4.Memuliakan tetamu
5.Membntu org yg bmasalah
..SALAM MAULIDUR RASUL..
[sumber:MHI,Ust Wah Sohor Bani Leman]

Paintball UKM

Image
Assalamualaikum..., Dear readers, 
Korang dah baca post ni kan..? so...setelah berbincang dengan 'kepala' aktivis sukarelawan dan atas beberapa faktor lain.., misi menyelamat telah ditunda dan...,
Yeay..!! I can playing Paintball safely..!!
Seawal Jam 7.15 pagi kami (Foogers Killer) telah berkumpul di Pusat Kesihatan Universiti, UPM, menaiki kenderaan yang disediakan oleh pihak kelab PKU..(thanks byk2) Kami tiba di Padang Bola, Tasik Titiwangsa, KL.., tepat jam 8.00 pgi..., dan melakukan pendaftaran...,kemudian team kami membuat 'Walk the Field' sambil2 berbincang strategy.., tiba2 saya terpandang satu kelibat manusia ini.., eh...ni.. macam...
OMG...he is my senior on Paintball.. 

habis la....saya memberanikan menegur dia, takut salah orang..hehe you..Zulfa..? ternyata betol..., xpe...xpe...rilex.., cool down.., dalam hati..menang la dorg ni... skali dia cakap.., kita jumpa kt final nnti ea..
okay.., for the 1st day.., Foogers Killer menang mudah keseluruhan game , sekali gus menjadi…

Hosni Mubarak Koma..

Image
Hosni Mubarak Koma...?? Apece..?

Akhbar Al-Wasat, terbitan Bahrain melaporkan, diktator Mesir Hosni Mubarak koma. Sumber-sumber terdekat mengatakan, "Mubarak kronik serius, bahkan ketika ini berada dalam koma."

Akhbar itu juga melaporkan, "Pada Khamis lalu, Mubarak benar-benar lemah dan keadaan fizikal sangat buruk. Mubarak juga sempat pengsan dua kali semasa menyampaikan pidato yang menyerahkan sebahagian kuasa kepada Omar Suleiman."

Al-Khabar terbitan Aljazair juga melaporkan, Mubarak ketika ini berada di Sharm El-Sheikh. Major Jeneral Mesir, Mahmoud Zaher juga mengatakan, "Saya yang memindahkan Mubarak ke Sharm El-Sheikh pada hari Khamis, malam. Mubarak terpaksa menetap di situ dan tidak boleh keluar dari rumah."
kredit to ek-ele..