Posts

Showing posts from June 14, 2015

Aktiviti mencurigakan.

Hari sabtu minggu lepas ikut pergi Billion Pontian.  jalan pegang adik umur 7tahun, dan abang ipar dukung anak dia. Kami pergi DIY. kebetulan escalator rosak. Jalan je la kan, sampai atas, aku perasan ada sorg lelaki berkulit gelap dgn tubuh agak sasa memerhatikan kami sambil bermain hp. Fikirkan dia tgh tnggu wife dia shopping kt butik tepi tu.. so buat tak tau je la kan. 
Turun dari DIY dlm lepas setengah jam, ikut laluan yang sama, lelaki tu ada lagi situ. Sambil memerhatikan aku dan adik yg cuba guna penimbang berat badan 20sen. Malangnya rosak. masa tu mamat tu dah cuba mendekati adik aku. Terus pegang tangan adik ajak dia turun ikut escalator laluan sebelah kiri. 
Sampai kt bawah, tiba-tiba ada sorg lagi lelaki berseluar jeans pendek berkulit cerah n berjerawat(aku syak dia ni partner mamat tadi tu) sambil berpura2 telefon padahal dari telefon dia boleh dengar lagu cuba mendekati adik(dekat sangat sebab boleh dengar lagu kt telefon dia). Curiga dengan pergerakan 2 lelaki ni, terus…