Posts

Showing posts from October 30, 2011

Puasa The Sims#bored.

Image

SPONTANEOUS THURSDAY

sauh bahtera hati acapkali ingin dilabuhkan di perdu kebahagiaan dan ketenangan, 
namun adakalanya tidak ampuh melawan gelora dugaan nan derita,
duhai sang nakhoda..,
kemudilah dengan ketabahan agar pengharapan padaNya mengatasi lelahmu,
redha pada rencah hidup yang adakalanya sukar ditawan,
dan ada ketika indah penuh kiasan-opieviperz.

Stat | Analitik

Image
terbuntang mata sekejap bila tengok Analitik kt Nuffnang dan stat blog.
macam mana aku dapat tarik dorang baca blog aku...?
ni sume gara-gara artikel promo ni. [sila klik]

7 DAYS TO PAINTBALL WORLD CUP ASIA (WCA) 2011 LANGKAWI, MALAYSIA



Wordless Wednesday | gift from big bos

Image

New Paintball Park! ProPark @MAEPS.

Image
Last Month, My Hubby and me macam biasa jalan-jalan dating kt kawasan MAEPS. Alamak.., kantoi pulak tempat dating kami..hehe..
kt sana ada kolam mancing..,
ada litar Go! Kart..,
and yang terbaru ni...ada... v v v v v v v v v v
v
v
v
v
v
v v
PAINTBALL PARK!
kami berbual dengan sorang brother kt tapak tu..
dia kata park ni CMX punya...
i means CMX dah cop dulu...=).


Rahiza Zahidi:
Nanti ade yg salah fham pulak.. padang ni bukan dimiliki CMX.. cmx hanya lah Duta utk padang ni dan secara tak langsung menjadi tulang blakang dlm ape2 saje activiti di Propark ;)

kat sana terdapat 2 field yang disediakan.
jom kte tengok gambar-gambar field and bunkers yang ada..






okeh....cukup lah gambar-gambar ni...

WORLD CUP PROMO! Special offer(s) for team/participants registered for World Cup Asia 2011
Pallets - At RM165
Field Chargers- RM 10


ProPark Paintball & Event @ MAEPS

*Paintball Event & Tournament Field
*Training - updated layout for every next coming Tournament
*Family Day & Corporate Event
*Mercha…

Durian...durian...lai..lai..lai...

Image
Monday Blues.., 
ye...pagi tadi memang terasa agak berat untuk bangun dari tidur...
tapi mana bley malas-malas beb...bangun..kerja..kerja..!

Oh ye.., tadi tengah dok sembang-sembang ngn labmates.., 
tetiba datang Mak member saya..,
Opie..mai sini sat..hang nak ikut g Pusat Jualan tak...?
dorang ada jual durian...jom la temankan cik...
aku pon..tny bos..bos kata ok..dah nk lunch hour pon..,

nak tengok hasil-hasil yang diperolehi..?








hee...dah bau durian dah ni... sedapnye.....=)