Posts

Showing posts from February 9, 2014

Kisah semalam.

Image
Salam Readers, Semalam kami berdua pagi-pagi da gerak ke Ayer Keroh, Melaka..dan menginap di Puteri Resort. Awalnye gerak..padahal check in pk 1.00 tghri. Oleh sebab bertugas bhg penginapan, arrange kan bilik utk ahli-ahli kelab...Agak beruntung sebab pihak hotel bg kami check-in awal, and free lunch pada hari tersebut  Plan pergi Puteri Resort kali ni memang  Berenang tak masuk dalam list aktiviti sebab ada tugas yg perlu dilaksanakan dan masa yang terhad. Skali kena main game dalam air. Alang2 dah basah..terus je la berenang. Agak sakit jugak la badan sekarang ni bila berenang tak pakai swimming attire.Dengan seluar track suit..dgn baju cotton yang serap air...perlukan lebih tenaga disitu utk berenang merentasi kolam renang tu. Note for husband Ajib WOng and my self, kalau agak2 menginap kt hotel yg ada swimming pool tu..tolong paksa diri ni bawa swimming attire & goggle sekali. * Memandangkan ada yang tertanya2 mcmana sy pandai berenang ni.., ceritanya begini. Saya kecil2 lg da…