Posts

Showing posts from April 3, 2011

Setujukah anda jika saya bersara dari dunia Paintball?

Image
Assalamualaikum.., 
Hye Dearest Reader..., Selamat Tengahari...dah makan ke semua...? Lamanyer rasa tak jenguk blog saya ni.., berhabuk tebal dua inch dah ni..,last update hari tu pon via SMS je..so..hari ni memandangkan masa free banyak..(al-maklum la..bulan ni saya jaga finger prick section and validate all the patient's result),sempat-sempatkan diri ni mengadap blog and blogwalking..
So..ape ce hari ni..ce citer..ce citer..~ hehe..terikut-ikut plak skrip Hantu Mak Limah(HML) ni..hebat betul penagannya.., lagi-lagi kena kt ABPBH 2010 hari tu dengan usop wilchair nye lagi.., then dengan page dialog-dialog HML kt FB nye lagi...memang makin melekat la dialog tu kt kepala ni..huhu( eh lari topik plak).
Ok..Straight to the point.., korang dah tau lom kt FB ni ada Questions? Nak dijadikan cerita.., citer ape..? ce citer..ce citer..hehe..tgok gmbr bawah ni..
Ada ker patut Cik Kembar saya tu suruh saya lelong je barang-barang paintball .., kumpul duit punya la lama nak dapatkan equipment ya…