Posts

Showing posts from March 29, 2015

Esberitox N

Image
Alkisah semalam balik kerja terus flat. Terbaring. Gigihkan diri ambil termometer untuk cek suhu.
 Teeett  37.9•c  Demam
No wonder la kepala tasa berat, sakit tekak, badan sakit-sakit. 
Terus pergi ke dapur ambil 2 biji Pil Esberitox. Hisap. Lepas tu baring jap.  Rasa macam dah ok sikit, bangun masak lauk untuk dinner. Mandi. Sembahyang maghrib.
Husband balik keje, dinner sama-sama, husband pergi kerja semula. Solat isya', telan lagi 2 biji Esberitox, sambung tidur.
Bangun pagi, alhamdulillah. Dah sihat! 
Ingat, yang memberi ujian sakit dan sihat tu Allah swt, yang menyembuhkan juga Allah, melalui perantaraan usaha kita. eg, Esberitox. 

Personalised Photo Book from RM6!!

Image
Salam Alaik,  Hi Reader/s
Tak nak cakap banyak-banyak, yang penting sekarang GROUPON tengah buat sale!!
Photo Book discount 94%baq ang!!
Kalau dulu ambil gambar guna filem,  lepas tu nak view gambar tu nak tak nak kena la cuci kan... bila dah cuci kena la susun dalam album.  tapi tu dulu, dulu okay. 
Sekarang semua digital, bila memory card dah penuh, pindah kt PC,  lepas tu kepam lama-lama, sudah! tak de album.  bila nk tunjuk kt anak cucu nanti xde album. 
nah, klik kat sini. PHOTO BOOK MALAYSIA
PERHATIAN!

Online redemption period strictly between Jan 28, 2015 – Jul 28, 2015.