Posts

Showing posts from February 27, 2011

Bakal pengantin peacahkan dara Cis!!

Image
Wohoo..., gempak giler tajuk..haha...tp, ini betol, cerita dan tajuknye berkaitan.., okey..huhu..slrg dah ready nak baca citer ni.., sblum tu..korg dh baca lom entry ni..? R.I.P..kenanganku bersamamu , kalau belum, cepat-cepat right click, open new tab n baca.., okey..jom kita go-thru wif the story.
al-kisahnye semalam, Pusat Kesihatan Universiti telah menghantar beberapa pemain mewakili kelab dalam pertandingan paintball di UKM, anjuran Kolej Pendeta Za'ba..,sape dorg tu..?
RizalFadzliArief ( bakal pengantin)Abg PojieWanIjatOpieso..kami pon mempersiapkan diri untuk berjuang habis-habsan..., oh ye...saya pakai face mask baru taw...huhu, nk tgok..?

for the 1st game.., peringkat liga, kami menentang team Dynasty.., saiko habis..cuak giler..,nama team je dah saiko.., player2 dia dgn satu sut kelengkapan, dgn bawa marker sdiri.., memang rasa macam kalah r.., n dah bersiap sedia dri segi mental & fizikal untuk kena tembak dgn dorg.., huhu..,tapi, Alhamdulillah....team kami menang..kua…

review balik tentang pandangan Blog Melayu Frustasi terhadap blog saya.

Image
al kisah......, pada awal Febuari lalu, saya ada join SEGMEN: ADA BERANI DIREVIEW dari Junko El-Hida, so..pada akhir bulan Febuari...siaplah review blog tentang blog saya...(^_^)

http://blogmelayu-frustasi.blogspot.com/2011/02/blog-review-opie-viperz.html
Am i student..? ewoh...speaking pulok..,ye.. hehe...actually.., saya dah pun bekerja...tetapi sentiasa menerima pelajaran kira..belajar sepanjang hayat lah..hehe, kalau korg nak tau, dulu, saya lulus PTS, dan terlompat lah kelas.., dan kebanyakan kawan-kawan saya tua setahun dari saya.., and..., bila hbes study 3 tahun diploma, apply kerja, Alhamdulillah terus dapat.., tu yang bila kerja dorang tanya umur bape..? mudanya.....huhu., No Wonder la ada orang cakap sye student lagi..., tapi rasanya ramai jugak  yang sebaya saya dah bekerja..hehe...AWET MUDA ke..?? huhuBetol.., saya start berblogging since 2007.., ketika tu..wat blog saje je...tgok member2 ada blog.., nak buat jugak..then akibat kekangan waktu sebagai student Para-Medic yg t…

R.I.P..Kenangan ku bersamamu..

Image
Apa yang berlaku ni...,sume ada hikmahnye.., al-kisah..26&27 hb Feb yang lepas, saya ada tournament paintball di Mardi..ye macam biasa.., walaupun penganjur ada sediakan facemask dorg sendiri.., saya lebih selesa dengan menggunakan facemask sendiri..,wangi, bersih, bebas kuman..cewah...so hari 1st berjalan dengan lancar..., masuk hari kedua.., tetiba cek-cek..,goggle dia dh retak.., tny la ngn member2.., kos utk tukar goggle baru.., so..,my senior..truper jawab..ala..setakat ko..beli baru je la..nak pakai lama kan.., ko punya ni pon dah lama..,ye..memang dah lama..saya pakai facemask ni dari awal penglibatan saya dalam sukan paintball pada tahun 2006 lagi... banyak taurnament dah facemask ni berjasa dengan saya.., antaranya MPOC 2nd leage 2007Paintball Piala Dato' AzalinaPaintball sempena Hari WilayahWerdna Hol Cup Paintball TournamentPaintball Hari Siswi UPMbanyak lagi la...tak ingat dah..., then..semalam (27hb feb) habis2 game biasanye saya terus masukkan facemask dalam beg..…