VVIP

"JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"



1) Buat entry bertajuk "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH" dan link kan ke entry ini.. {DONE}

2) Copy code dalam textbox kat atas dan paste-kan di entry korang tu.. (Tukar mode "Compose" ke "Edit HTML untuk pastekan code tuh){DONE}

3) Buat review sikit mengenai blog IR ni.. Tak lebih dari 100 patah perkataan..
Review sikit..sikit je.., mula-mula nampak perkataan "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH" owner blog ni mesti engineer..(betol ke..? maaf ye izamir.., x knl lagi.., saya blogger baru,hehe), then nampak je banner dia dh tertarik dengan lebah terbang-terbang ni.., comel giler.., then jelajah jap..biru..wow..warna fevret..dan nampak kemas blog ni..saya suka..=)


4) Pastekan URL entry korang tu di ruangan komen ini..{DONE}

6 comments:

Mr.Hac said...

Salam..mane shoutbox?
ai..susah betul la nak cari..
ke mmg takde?
jgn cmtu..

thatwasu,thisisme~ said...

ada...klik kt gmbr kucing tu....=)

Novelgurl said...

terjah dri blog IR

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog IR;D

blog apisv2

cik pulau said...

singgah dari blog IR..

Dda Ly said...

singgah dr IR...salam kenal..
rajin2 jengah la blog saye k..:)

http://laydie-dda.blogspot.com