R.I.P..Kenangan ku bersamamu..

Apa yang berlaku ni...,sume ada hikmahnye.., al-kisah..26&27 hb Feb yang lepas, saya ada tournament paintball di Mardi..ye macam biasa.., walaupun penganjur ada sediakan facemask dorg sendiri.., saya lebih selesa dengan menggunakan facemask sendiri..,wangi, bersih, bebas kuman..cewah...so hari 1st berjalan dengan lancar..., masuk hari kedua.., tetiba cek-cek..,goggle dia dh retak.., tny la ngn member2.., kos utk tukar goggle baru.., so..,my senior..truper jawab..ala..setakat ko..beli baru je la..nak pakai lama kan.., ko punya ni pon dah lama..,ye..memang dah lama..saya pakai facemask ni dari awal penglibatan saya dalam sukan paintball pada tahun 2006 lagi... banyak taurnament dah facemask ni berjasa dengan saya.., antaranya
  1. MPOC 2nd leage 2007
  2. Paintball Piala Dato' Azalina
  3. Paintball sempena Hari Wilayah
  4. Werdna Hol Cup Paintball Tournament
  5. Paintball Hari Siswi UPM
banyak lagi la...tak ingat dah..., then..semalam (27hb feb) habis2 game biasanye saya terus masukkan facemask dalam beg..tapi..bila balik rumah..konon2 nk bukak cuci goggle dia.., bkak je zip.., SURPRISE...OMG....mana dia facemask ni...terus je kuar masuk kereta, geledah kereta...x jmpe jugak....huwa...sedih gler..., ape lagi..call n mesej member2....sume kata x nampak...,memang sah la hilang...hurm...





tapi..memang hari last saya dengan facemask ni.., banyak sangat gambar2 saya amek...tapi 3 ni je la yang dapat diupload..nampaknye nk kena cari ganti yang baru..ape guna menang duit 1k.., 


beli baru....la jawabnyer(truper kata)

okey tak.....mahal gak ni..., 
kalau dulu beli rm150, agak2 yang ni mesti rm300 lbih...

so..ada sape2 yang baik hati nak belikan saya facemask ni..?huhu


hopefully.., orang yang terjumpa facemask saya ni,(or tercuri) jaga la dia baik-baik macam mana saya jaga dia.., beli pakai duit PTPN tu.., agak2 kalau xnk jaga baik-baik...sila lah pulangkan balik pada saya.., datang je PKU.., letak kt bilik driver..confirm budak2 ni kenal saya punya facemask...




Comments

JUNKO-EL-HIDA said…
salam..hai sist.blog review dah siap..harap suka..

http://blogmelayu-frustasi.blogspot.com/2011/02/blog-review-opie-viperz.html
eh, kat mne nak join paintball nie?
opie_viperz said…
berminat ke...? add me at fb.., search izzatussofia byk informasi bout paintball ni..nk jadi anak didik saya pon boleh.hehe

Popular posts from this blog

Ganglion.

Keluar Duit Tabung Haji guna Kad ATM.

Esberitox N