VVIP

Hobi Baru..


lama sungguh rasanye aku tidak update blog...,
mana tidaknya....dah ada hobi baru...asal ada free time je...confirm bukak dia...ada je masa lapang, bukak dia..berhabuk la blog aku...

nak tau ape ke gila sangat benda yang aku selalu main ni..?



jeng...jeng..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

THE SIMS..!!

senang je nak main..pastikan korg ada facebook,
dan klik kt search tu : the sims social on facebook.



zaman dulu-dulu sebelum wujudnya laman sosial seperti facebook ini, ada jugak game the sims...tapi kita kena create jiran sendiri, rumah sendiri, dll. tapi bezanya TSSoFB ni...berapa ramai kawan kita yang main semua akan ada list kt bawah tu.., kawan-kawan kita ni la yang akan jadi jiran-jiran kita...pastikan korang invite dia..ok..



Apa tu..?? nanti next post aku citer yang ni plak..=)


kla...nk sambung main the sims lagi..
Kbye.

No comments: