Gambar bertuah.

Alhamdulillah :')
Ya Allah...gembiranya bukan kepalang.


Ceritanya: 
Aku like page Official : Lembaga Tabung Haji. Sekali ada peraduan #KENANGANHAJI . Nak masuk...fikir punya fikir. Aku tak pergi haji lagi. Ha..apalagi..tepon Umi, cakap dengan Umi..nak pinjam gambar Umi Abah masa pergi haji. Nanti whatsapp tau...tunggu-tunggu tak dapat jugak. Faham dengan keadaan Umi yang sangat busy dengan anak murid ngaji, dengan kerja suri rumah, jaga atok lagi...so aku pon godek2 FB...sekali terjumpa satu gambar. Emm...nice. boleh la.


Hari ini :
Tengah scroll FB, sekali kt newsfeed keluar senarai nama pemenang #KENANGANHAJI.  Hadiah saguhati 150 x voucher rm50. Cari cari nama...tak de...kalah kot...takpe lah...takde rezeki. Sejam lepas tu keluar lagi list nama pemenang saguhati 50 x voucher rm100.  Eksaited ni...cari cari...pon nama tak de jugak... erm...tak bertuah la kot.


Sekali keluar notification kt hp, email dari GMAIL. Nampak tajuk dia "Tahniah,......" terus berdezup darah ni...laju2 klik....dan baca.. Apalagi...terus call Umie.... :') :') :')

Alhamdulillah.
walaupun bukan hadiah utama yang aku idamkan sampai join peraduan ni..bersyukur sangat... ;)
  Isi apa yang diorang nak...dan terus reply email tu. So...kita tunggu je dulu sampai hadiah tu sampai ok. :)


Comments

Popular posts from this blog

Ganglion.

Esberitox N

Keluar Duit Tabung Haji guna Kad ATM.